In conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679, pentru a utiliza acest site in continuare, te rugam sa iti dai acordul privind folosirea cookie-urilor si prelucrarea datelor personale colectate prin formular si email.

De acord Ce inseamna cookie si cum le folosim
Cum prelucram datele personale colectate prin formular si email
De vorba cu Sufletul Psihoterapeut Bucuresti
Oana Anituca
impreuna pe drumul regasirii Sinelui
*Nume
*Email
Telefon
*Mesajul Tau
*Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale colectate prin prezentul formular de contact. De asemenea am citit, am inteles si sunt de acord cu Confidentialitate
+

Impacarea cu Sine

Autor: Alex Saru

Inspira! Lent si adanc...

Vizualizeaza aerul. Cum patrunde in plamani si de acolo cum este transportat de sange in tot organismul.
Este acelasi aer, aici si pretutindeni. Ca si noi, inca de la inceputurile Timpului. Aceleasi molecule, in continua metamorfoza. Nimic nu dispare, totul se transforma.

Tine aerul in piept! Parca si viata sta putin in loc, o secunda, doua, trei... Totusi inima pulseaza, o bataie, doua, trei...

Expira! Rapid si adanc...

Simti o eliberare. Si o recunostinta pentru micii lucratori cuantici, neobositi, din genunea atomului de oxigen.

Dupa eliminarea completa a aerului, tine expiratia! Tine linistea! O secunda, doua, trei... Asculta lipsa aerului, pentru a-i aprecia existenta.

In lumea cauzala, incercam necontenit sa gasim solutii si sa reparam. Si foarte rar ne oprim sa ascultam. Problemele, obstacolele, bolile care apar in vietile noastre sunt mesageri deghizati. Vor sa ne comunice povestea noastra. Maniera lor dramatica de a desfasura firul narativ nu ar trebui sa le faca indezirabile. Doar ca prin sita emotiilor provocate de adversitate, ne simtim asupriti.

De ce sa blamam Intunericul, cand tot ceea ce face este sa ne reveleze puterea Luminii prin insasi lipsa ei? In schimb, sa ii multumim pentru aceasta misiune ingrata.
Chiar si in cea mai adanca noapte, Soarele isi trimite razele catre Luna pentru ca noi sa ne aducem aminte de existenta Lui.

Ascultand ritmul ciclic al Naturii si al Cosmosului vom invata sa dansam si pe tonalitati minore sau majore deopotriva. Cat timp ne situam in centrul Sinelui nostru, circumstantele exterioare vor fi simple note pe portativul ai carui compozitori suntem noi insine.

 Copyright: Text protejat cu amprenta digitala pe archive.org